Hopp til innhold
ham-icon

Realinvest Stiftelse:

Vil forbedre menneskers livskvalitet

Gjennom vår stiftelse bidrar vi til forskning på helse, fordi vi er lidenskapelig opptatt av å forbedre menneskers livskvalitet.

Vi tror på kraften av vitenskap og oppdagelser som kan gi helbredelse, lindre smerte og redde liv. Vår lidenskap for å se mennesker friske og sterke driver oss til å fortsette å bidra i slike prosjekter.

 

Bedre levekår
Helseomsorg handler om mer enn bare medisinsk behandling. Vi ønsker å bidra til å forbedre levekårene for de mest sårbare i samfunnet. Våre donasjoner går til sykehus, barnehjem og utdanningsinstitusjoner som jobber dedikert for å gi trygghet, omsorg og utdanning til kvinner, barn og ungdom som har havnet i vanskelige situasjoner. Vi lever i en verden der naturkatastrofer og krig kan føre til ødeleggelse, lidelse og tap av menneskeliv. I slike øyeblikk er vår stiftelse beredt til å reagere. Vi ser på nødhjelpsarbeid som en plikt til å støtte de som rammes. Vi er klare til å strekke ut en hjelpende hånd til dem som trenger det mest, og tilbyr økonomisk støtte og ressurser for å gjenoppbygge og gi håp til dem som har mistet alt.

Bilde fra en barneskole i Gorlu, Liberia. Skolen er bygget i samarbeid med Plan hvor Realinvest var med å finansiere byggingen.

Drives av lidenskap og handlekraft
Vårt engasjement er drevet av en dyp følelse av empati og medfølelse for mennesker som lider og sliter. Vi ser på vårt bidrag som en plikt, en ærefull oppgave som inspirerer oss til å handle med lidenskap og handlekraft. Vi tror på en verden der helse, utdanning og velferd er universelle rettigheter, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å oppfylle denne visjonen.

Samarbeid for en bedre verden

Vi søker å danne sterke allianser og samarbeide for å maksimere vår innvirkning på samfunnet. Våre partnerskap er et uttrykk for vår dedikasjon og tro på fellesskapets kraft til å gjøre en forskjell. Siden 2012 har vi samarbeidet med Plan Norge om prosjekter som trenger vår støtte. Det har resultert i flere bidrag, både i Liberia, Tanzania og Niger.

Bilde fra fistula-senteret MIDOL i Niger, bygget med støtte fra Realinvest. Foto: Plan

Plan Norges generalsekretær Kari Helene Partapouli om fistula-senteret MIDOL i Niger.