Hopp til innhold
ham-icon

Våre prosjekter:

Det er de nære ting som gjør størst inntrykk

Å utvikle bygg som gir folk den gode opplevelsen, ligger i ryggmargen vår. Folk skal trives – enten det er hjemme, på jobb, på fritiden eller i lokalmiljøet. Det gjør eiendomsutvikling spennende og meningsfylt, synes vi. Enten det er et næringsbygg, et hotell, en bydel eller en lystgård det er snakk om.
Utbyggers visjon for Leangen sentrum:

Rom for alle – et felles grunnlag for store opplevelser!

 

Vi lever og ånder for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Vi har derfor gjort det til vår misjon å samle et stort sortiment av mange forskjellige opplevelser på et område i Trondheim som vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet for at du også kan krydre tilværelsen og utleve dine drømmer. Gå selv på oppdagelse i en verden full av adrenalin, smak, velvære, eventyr og moro. Det er noe for enhver smak, om det så er å utfordre seg selv i dansen, nyte en deilig gourmentmiddag med konserter eller få det villeste adrenalinkicket med klatring, trampoline, Lazer tag, Skydive, Virtual reality og lekeland.

Leangen sentrum

I samarbeid med Fylkeskommunen og Trym utvikler vi Leangen sentrum, en ny og spennende bydel. Vi er i full gang med å bygge boliger, arbeidsplasser, hotell og byens største sykkelparkering. Prosjektet er designet med familier i tankene, og det vil være fantastiske opplevelser for alle. To nye konsertscener, et bredt kulturtilbud, ulike aktiviteter, rekreasjonsområder og spennende handel. Allerede nå finner du byens nye knutepunkt her, hvor buss møter tog og flybuss. Vi er sterkt engasjert i å ivareta både det sosiale og fysiske miljøet, både i byggeprosessen og når prosjektet er fullført. Leangen Sentrum er – og vil fortsette å være en livlig og pulserende bydel, et sted hvor folk virkelig kan nyte tiden sin.

Kvartal 35

Kvartal 35 er startpunktet for utbyggingen av Leangen sentrum. Her kommer det 116 nye leiligheter, et utbud av shopping tett sammenflettet med vårt kjøpesenter Sirkus Shopping, et nytt lekeland og parkeringsplasser for både bil og sykkel. Apropos sykkel så ligger prosjektet midt på et av Trondheim kommunes største knutepunkt for kollektivtransport, med gode sykkelveier som tar deg rundt i byen, 1400 daglig bussavganger og nærhet til Leangen togstasjon som kan ta deg frem enten du skal nord- eller sørover.

Heimdal syd

På området ved Kattemskogen på Heimdal har vi regulert inn 759 leiligheter, 28 rekkehus, dagligvare og barnehage. Området er planlagt bygget ut i flere trinn og vil være med å skape et nytt område for folk å leve og bo.

Marienborg

Like til vest for Nidelven og St. Olavs hospital skal vi bygge ca. 160 nye leiligheter, næringsareal og parkeringsfasiliteter. Boligene er fordelt over fire blokker med 4 til 9 etasjer, man blant annet vil kunne nyte av en nydelig utsikt mot Trondheimsfjorden og Nidarosdomen. Å flytte inn på Marienborg vil gi de nye boligeierne nærhet til både NTNU og St. Olavs hospital, og for de som liker bylivet så er midtbyen ikke lenger enn en 25 minutters gåtur unna.

Prostneset i Tromsø

På Prostneset i Tromsø bygger vi et nytt hotell sammen med Strawberry. Her er vi både utbygger, eier og driver. Ved siden av det nye hotellet, på kaifronten, eier vi også en brygge som respektfullt skal integreres til bar og en del av lobbyen. Når hotellet står ferdig er det 12 etasjer, med 240 hotellrom, restaurant, skybar og takterrasse